Operations

CNC Kantenlijmers

CNC-gestuurde kantenlijmers hebben een revolutie teweeggebracht in de industrie. Deze machineconfiguratie laat immers toe om een pak eenvoudiger dan de uitdagers een automatisch lijmproces te initiëren op basis van de dikte van de kantenband of de gewenste kantafwerking. Bovendien kunnen speciale vormen veel makkelijker worden bewerkt dan met een klassieke kantenlijmer mogelijk is. Ongeacht het lijmtype, de vereiste flexibiliteit of de gewenste mate van automatisering vind je hier vast en zeker de juiste CNC-kantenlijmer voor jouw toepassingen.

Haco-cnc-kantenlijmen

Voordelen

Gelijkmatige, consistente lijmverdeling
Breed scala aan te verwerken materialen
Integratie van snij-, frees- en schraapfuncties
Lokale ondersteuning door in-house experten

Een kantenlijmmachine, klaar voor de toekomst

In een snel veranderende industrie vormen de geavanceerde kantenlijmmachines een solide basis voor toekomstige groei. De kantenlijmers laten zich kenmerken door adaptieve technologie voor een efficiënte en kwalitatieve kantafwerking, wat bijdraagt aan een duurzame en concurrerende productieomgeving.

De kracht van een kantenlijmer zit in verbinding

Om topproducten te kunnen afleveren, horen alle elementen duurzaam verankerd en verlijmd te zijn. Hiervan liggen niet enkel machines, maar ook partnerships aan de basis. De Machinery Masterminds van HACO Group helpen je graag maximale output uit je machine te halen. Nu en altijd!

Nom
Intéressé par
Sélectionnez un département:
Information de machine
Ce site est protégé par reCAPTCHA et la Politique de confidentialité et Conditions d'utilisation s'appliquent.