Operations

Zagen

Ontdek de wereld van paneelzagen bij Haco Group, waar innovatie en efficiëntie de symbiose vormen voor vakmanschap op zijn best. Ervaar flexibele horizontale zagen voor perfecte afwerkingen en hybride modellen voor veelzijdigheid zonder compromissen. Ontdek cutting-edge technologieën, zoals wegduikende zaagbladen en slimme detectiesystemen. Bij Haco Group combineren we vakmanschap met innovatie voor ongeëvenaarde resultaten in houtbewerking.

Haco zaagmachines

Voordelen

Ultranauwkeurige zaagsnedes voor een strakke afwerking
Een garantie op veiligheid en comfort voor operatoren
Flexibel schakelen tussen zaagopdrachten
Lokale ondersteuning door in-house experten

Steeds meer opties naar productieautomatisering

Wie er het aanbod qua zaagmachines die Haco Group aanbiedt op naslaat, maakt kennis met tal van geavanceerde automatiseringstechnologieën, zoals gemotoriseerde zaaghoogteverstelling en elektronische schuinstelling. Stuk voor stuk maken deze een snelle en makkelijke aanpassing van de zaagparameters mogelijk, wat leidt tot een aanzienlijke productiviteitsverhoging en het vermogen om tijdens de productie soepel van taak naar taak over te schakelen.

Een garantie op veiligheid voor operatoren

Moderne paneelzagen zijn ontworpen met de veiligheid en het comfort van de operator in gedachten. Ze zijn uitgerust met geavanceerde veiligheidsfuncties, zoals zaagbeveiligingssystemen en noodstops, om de veiligheid van de gebruiker te waarborgen. Bovendien zijn de bedieningspanelen ergonomisch ontworpen, waardoor het gebruik van de machine comfortabeler en minder belastend is voor de bediener.

Vragen?

Nom
Intéressé par
Sélectionnez un département:
Information de machine
Ce site est protégé par reCAPTCHA et la Politique de confidentialité et Conditions d'utilisation s'appliquent.