Brands
Biesse logo

Biesse is een vooraanstaand merk dat synoniem staat voor innovatie en precisie in de wereld van houtbewerking en geavanceerde fabricageprocessen. Met een erfgoed dat teruggaat tot 1969, heeft Biesse zich gevestigd als een wereldwijde pionier op het gebied van geautomatiseerde machines en technologische oplossingen voor houtbewerking, meubelproductie en nog veel meer. Als exclusieve distributeur van Biesse vertegenwoordigt HACO Biesse's hoogwaardige houtbewerkingsmachines en bieden we uitgebreide ondersteuning en service aan klanten in de Belgische houtbewerkingsindustrie.

Biesse group pesaro

Highlights

Geavanceerde CNC-technologie
Automatisering
Breed scala aan machines
Industry 4.0-technologieën

Master of Materials


Biesse is een toonaangevende producent van machines en systemen voor hout-, glas- en steenbewerking. Het bedrijf werd opgericht in Pesaro, Italië, in 1969 en heeft sindsdien een sterke positie verworven in de sector van geautomatiseerde machines voor de hout- en meubelindustrie, evenals voor de verwerking van composietmaterialen, glas en steen.

Distinctive Technology

Biesse staat bekend om zijn geavanceerde technologie, innovatieve producten en geïntegreerde productieoplossingen die gericht zijn op het verbeteren van de efficiëntie en productiviteit van fabrikanten in de maakindustrie. Het bedrijf heeft wereldwijd een uitgebreid netwerk van distributeurs en klanten opgebouwd en wordt erkend vanwege zijn inzet voor kwaliteit, precisie en duurzaamheid.

Vraag?

Naam
Geïnteresseerd in:
Selecteer een afdeling:
Machine informatie
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.