Operations

Kantenlijmen

Als veelzijdige werkpaarden zijn kantenlijmers simpelweg onmisbaar in de wereld van interieurdesign en meubelproductie. Door de randen te voorzien van een strakke, duurzame en esthetisch aantrekkelijke afwerking weten deze machines de afwerking van meubelstukken naar een hoger niveau te tillen. Of het nu gaat om het beschermen van ruwe randen, het creëren van naadloze verbindingen of het aanbrengen van decoratieve afwerkingen, de juiste kantenlijmer zal je sowieso helpen bij het realiseren van professionele en verfijnde resultaten.

Haco kantenlijmers

Voordelen

Enorm gebruiksvriendelijke sturing
Onzichtbare verlijming, optimale afwerkkwaliteit
Snelle en consistente verlijming van kantenbanden
Lokale ondersteuning door in-house experten

Automatisering en gebruiksgemak

De kantenlijmers die Haco Group aanbiedt, blinken uit door hun gebruiksvriendelijke sturing. Die laat immers toe de machines alsmaar eenvoudiger in te stellen en aan te passen aan specifieke projectbehoeften. Naast dat gebruiksgemak zitten ook geavanceerde automatiseringsfuncties steeds vaker ingewerkt in het machineconcept, waardoor de machine zich bijvoorbeeld automatisch instelt op basis van het gekozen programma.

Naadloze en perfect afgewerkte randen

Lijmtechnieken en -types evolueren aan een rotvaart, maar die snelle evolutie kunnen hedendaagse kantenlijmers perfect bolwerken. Zo komen ze tegemoet aan moderne lijmen en lijmtechnieken zoals EVA, PUR, PO, LASER etc. De nadruk ligt op het realiseren van vrijwel onzichtbare lijmverbindingen die een hoog niveau van hechting en duurzaamheid bieden. De machines zijn in staat om optimaal om te gaan met complexe decors en materialen, wat resulteert in naadloze en perfect afgewerkte randen

Vragen?

Nom
Intéressé par
Sélectionnez un département:
Information de machine
Ce site est protégé par reCAPTCHA et la Politique de confidentialité et Conditions d'utilisation s'appliquent.