Brands
Logo type F I MA L srl

Fimal is een toonaangevend Italiaans bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en levering van hoogwaardige houtbewerkingsmachines. Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1955, heeft Fimal een solide reputatie opgebouwd op het gebied van precisie, snelheid en innovatieve oplossingen voor diverse houtbewerkingsbehoeften.

Fimal Woodworking HACO Fimal houtbewerking HACO Fimal Machine a bois HACO

Voordelen

Made in Italy
Jarenlange ervaring en expertise
Geavanceerde paneelzagen
Innovatieve producten

Made in Italy 

Het bedrijf staat bekend om zijn voortdurende streven naar excellentie en het handhaven van de kenmerkende 'Made in Italy'-kwaliteit en functionele esthetiek in al zijn producten. Door de combinatie van traditionele houtbewerkingsmachines met geavanceerde en speciale apparatuur, weet Fimal voortdurend te voldoen aan de groeiende eisen van de sector.

Leider in de houtbewerkingsindustrie

Fimal is synoniem met toewijding aan het herdefiniëren van de normen in de houtbewerkingsindustrie en streven naar uitmuntendheid. Ze hebben een leidende positie in de sector en blijven zich inzetten om de verwachtingen van hun klanten te overtreffen, terwijl ze voortdurend blijven innoveren en vooroplopen in hun vakgebied

Vraag?

Naam
Geïnteresseerd in:
Selecteer een afdeling:
Machine informatie
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.