Operations

CNC Nesting

Bij kastenbouw neemt de insteltijd van een CNC-machine doorgaans een kwart tot de helft van de totale procestijd in beslag. Nestingmachines echter - freesmachines als het ware, uitgerust met een geavanceerde nestingsoftware - brengen een aanzienlijke tijdwinst bij het programmeren met zich mee. Maar misschien nog belangrijker is het optimaal materiaalverbruik in vergelijking met zagen, waardoor er minder afval ontstaat. Gezien je met een nestingmachine zowel kan opdelen, frezen, uitvlakken, boren en groeven, wordt een opdeelzaag zo niet langer noodzakelijk. Waar wacht je nog op?

Cnc nesting haco woodworking2

Voordelen

Optimaal materiaalgebruik en minder afval
Diverse bewerkingen mogelijk met één machine
Hogere productiesnelheden en minder toolwissels
Lokale ondersteuning door in-house experten

Optimaliseer outputsnelheid en materiaalverbruik

Via de nestingmachines van HACO en hun innovatieve nestingsoftware is het mogelijk de voorbereidingstijd - doorgaans een flink aandeel van de totale procestijd - aanzienlijk terug te dringen. Bovendien maximaliseert de nestingsoftware het materiaalgebruik, door zo het plaatmateriaal zo optimaal mogelijk in te delen in verschillende stukken.

Meerdere bewerkingen in één behuizing

Bij de ontwikkeling van onze CNC nestingmachines werd de integratie van meerdere bewerkingen in een machine vooropgesteld, waaronder opdelen, frezen, uitvlakken, boren en groeven. Door deze diversiteit aan bewerkingen te integreren, kunnen gereedschapswissels worden beperkt, terwijl de productiesnelheid wordt verhoogd.

Vragen?

Nom
Intéressé par
Sélectionnez un département:
Information de machine
Ce site est protégé par reCAPTCHA et la Politique de confidentialité et Conditions d'utilisation s'appliquent.