Operations

CNC Ramen & Deuren

Het is geen sinecure om houten ramen en deuren op een economisch verantwoorde, maar tegelijk hoogkwalitatieve manier tot stand te brengen. Hier vormen geavanceerde CNC-machines, specifiek ontworpen voor de productie van houten ramen en deuren, een antwoord op. Met hun geoptimaliseerde machineconfiguratie, krachtige freesmotoren en een hogere bewerkingscapaciteit bieden deze CNC-gestuurde bewerkingscentra een geautomatiseerde oplossing voor de rendabele productie van ramen en deuren.

Cnc ramen deuren haco woodworking

Voordelen

Geautomatiseerde productieflow
Ongeëvenaarde precisie in maatvoering
Flexibele maatwerkmogelijkheden
Lokale ondersteuning door in-house experten

CNC-precisie op maat van ramen en deuren

HACO Group's CNC-machines zijn specifiek ontworpen voor de productie van ramen en deuren. Met ongeëvenaarde precisie en maatwerkfunctionaliteiten zoals complexe profielfrezingen en sponningen, produceer je vlot perfect passende en esthetisch hoogwaardige raam- en deurconstructies.

Vlot in variatie: flexibele productie van profielen

Bij onze CNC-machines draait alles niet enkel om precisie, maar - zeker bij de bewerking van ramen en deuren - de mogelijkheid om vlot te kunnen schakelen tussen programma’s. Geavanceerde technologie en slimme gereedschapswissels laten toe om verschillende raam- en deurcomponenten moeiteloos op maat te maken. Zonder evenwel de productie-efficiëntie of de kwaliteit van het eindproduct te compromitteren!

Vragen?

Nom
Intéressé par
Sélectionnez un département:
Information de machine
Ce site est protégé par reCAPTCHA et la Politique de confidentialité et Conditions d'utilisation s'appliquent.