Stream B MDS

Biesse

Kantenlijmer

Stream B MDS is dé flexibele kantenlijmer die perfect die voldoet aan de hoge eisen van grote bedrijven. Deze machine kan naadloos worden geïntegreerd in automatische productielijnen en zorgt voor verhoogde productiviteit, perfecte haaksheid dankzij een MDS gedeelte en afgewerkte panelen in diverse vormen en maten. Bovendien minimaliseert de Stream B MDS de benodigde ruimte op de fabrieksvloer, houdt de kosten laag en maakt het uitvoeren van Batch-one bewerkingen eenvoudig én effectief.

Flexibel kantenmagazijn voor diverse paneelreeksen

Dankzij ons nieuwe kantenmagazijn, genaamd Ergochange, kunt u met de Stream B MDS een enorme variëteit aan kanten ergonomisch beheren. Dit geeft u ongekende flexibiliteit bij het produceren van continu wisselende reeksen panelen in verschillende groottes, materialen en afwerkingen.

STREAM B MDS Biesse Kantenlijmer STREAM B MDS Biesse Encolleuse

Hydrogen Force System

Het HFS Hydrogen Force System is een gepattendeerde technologie van Biesse die begint met H2O en gebruik maakt van het hydrolyseproces om waterstof te creëren die wordt gebruikt als duurzame energiebron om het randapplicatieproces van energie te voorzien, waardoor het energieverbruik en de bijbehorende CO2-uitstoot worden verminderd.

Met slechts 1 liter water kan je 1.5km panelen bewerken.

Uitrusting

Integratie in automatische productielijnen mogelijk
Ergochange Kantenmagazijn
Maximale productiviteit tot 1200 stuks per shift
Voordelen
Flexibel
Hogere productiviteit
Minimaliseert ruimte & kosten

Contacteer ons

Nom
Intéressé par
Sélectionnez un département:
Information de machine
Ce site est protégé par reCAPTCHA et la Politique de confidentialité et Conditions d'utilisation s'appliquent.