HACO Jobs

Software Engineer

In Ieper heeft HACO zich volledig gericht op de automatiserings- en robotiseringssector. Met een energiek team van dertig medewerkers bieden we al 38 jaar intelligente oplossingen voor specifieke industriële bedrijfsprocessen. Momenteel zoeken we een gedreven Software Engineer.

Jouw rol

  • Je bent betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe toepassingen en het onderhoud van onze bestaande software.
  • Daarnaast zul je de ontwikkelde software testen en documenteren.
  • Je krijgt te maken met een uitgebreid scala aan software-oplossingen, waaronder client-software, HMI-toepassingen, 3D-omgeving, automatisatie- en optimalisatieprocessen, en meer.
  • Programmeren in C#
  • Kwaliteit en veiligheid staan hoog in het vaandel voor jou. Je bekijkt en test onze producten kritisch en hebt oog voor innovatie.
  • Je werkt nauw samen met je teamgenoten en neemt graag initiatief.
  • Je kunt geteste toepassingen duidelijk communiceren naar de ontwikkelaars.

Je profiel

We zoeken een kandidaat met een relevante opleiding in software engineering, informatica of een vergelijkbaar vakgebied, gecombineerd met aantoonbare ervaring in de ontwikkeling en het onderhoud van software. Bij voorkeur heb je specifieke expertise in het werken met C#.

Wij bieden

Wij bieden een afwisselende baan in een innovatieve context, ver weg van files, in een aangename werkomgeving met een vlakke structuur en open communicatie. Er is ruimte voor ondernemerschap, initiatieven en de mogelijkheid om je talenten verder te ontwikkelen binnen een internationale groep. We streven naar een gezonde work-life balans en bieden een marktconform salaris op basis van opleidingsniveau en werkervaring.

Share this vacancy

We are always looking

Onze medewerkers spelen een cruciale rol in het succesverhaal van HACO, en we zijn voortdurend op zoek naar getalenteerde individuen. Als jij gedreven bent en graag deel uitmaakt van een hecht team, nodigen we je uit om onze vacatures te bekijken. Bij HACO zijn we altijd op zoek naar nieuwe Machinery Masterminds om samen ons succesverhaal verder te schrijven.

Adobe Stock 331456233

Solliciteer voor deze job

Naam
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.