Operations

Hydraulic Presses

Hoewel het een van de meest klassieke bewerkingen in houtbewerking is, ontsnapt ook boren niet aan de introductie van technologie. Want ongeacht of het om de productie van ramen, deuren, frames of andere toepassingen gaat, via een moderne verticale CNC-boormachine slaag je er in panelen te boren, frezen, groeven en eventueel zelfs meteen deuvels toe te voegen. Door het verticale ontwerp valt dit type boormachine bovendien eenvoudig te be- en ontladen, waardoor je tijd wint in productie

Boren

Voordelen

Compacte machines
Snelle cycli en flexibele configuratie
Minder instelwerk
Lokale ondersteuning door in-house experten

Compacte kracht

De boormachines van HACO zijn een treffend voorbeeld van compacte kracht. Met een ingenieus ontwerp zijn deze machines niet alleen krachtig en veelzijdig, maar ook opmerkelijk compact. Dit betekent dat professionals in staat zijn om zelfs in beperkte ruimtes te werken zonder concessies te doen aan de prestaties.

Automatisch ingesteld

Wat deze boormachines uniek maakt, is het feit dat ze volledig automatisch kunnen worden ingesteld volgens vooraf geprogrammeerde parameters. Dit betekent dat vakmensen geen tijd meer hoeven te besteden aan het handmatig instellen van de machine voor elke specifieke taak. In plaats daarvan kunnen ze eenvoudigweg het gewenste programma selecteren, en de machine neemt automatisch alle noodzakelijke aanpassingen voor zijn rekening.

Vragen?

Naam
Geïnteresseerd in:
Selecteer een afdeling:
Machine informatie
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.