Back to overview
News

Biesse Edbanding: compact, robuust en gebruiksvriendelijk

10 November 2023
Biesse nieuws edgebanding

HACO is exclusieve verdeler van het Italiaanse topmerk Biesse.

Het aanbod van Biesse bestaat uit een uitgebreid gamma aan kantenlijmers. Van instapmodel tot topsegment, Biesse biedt voor elke vakman een geschikte kantenlijmer aan.

Akron 1100, extreem gebruiksvriendelijk

Het gamma van kantenlijmers start met de Akron 1100. Dit zijn de kleinste enkelzijdige kantenlijmers uit de reeks en zijn de enige van dat soort op de markt. Ontworpen voor kleinschalige vakmannen en bedrijven die op zoek zijn naar gebruiksvriendelijkheid en optimale kwaliteit.

AKRON 1100 Biesse Kantenlijmer AKRON 1100 Biesse Encolleuse

Jade 200, flexibele oplossing

De reeks van de Jade 200 is ontworpen voor vakmannen en bedrijven die een flexibele oplossing zoeken in een beperkte ruimte. Met een rounding unit met twee motoren kan je de radius niet alleen aan de voor- en achterkant aanbrengen maar ook aan de boven- en achterkant van het paneel.

Adobe Stock 198855125

Akron 1300, maximale werkprecisie

Akron 1300. Een reeks van kantenlijmers speciaal ontworpen voor vakmannen en bedrijven die op zoek zijn naar een machine die gebruiksvriendelijke én op maat gemaakte productie van hoge kwaliteit mogelijk maakt. Hoogtechnologische oplossingen zorgen voor een perfecte afwerking van de meest delicate oppervlakken. De End Trimmer die op de Akron 1300 gemonteerd is, is de meest concurrerende in zijn soort. Dankzij technologische oplossingen die gecreëerd zijn voor het dagelijkse werk zorgt de Akron 1300 voor hoge productkwaliteit en kortere bewerkingstijden.

AKRON 1300 Biesse Kantenlijmer AKRON 1300 Biesse Encolleuse

Wil je graag meer weten over de verschillende mogelijkheden voor jouw kantenlijmproductie? Neem contact op met eens van onze Machinery Masterminds.