Stream B

Biesse

Kantenlijmer

Stream B is een enkelzijdige kantenbewerker die perfect aansluit bij de behoeften van grote bedrijven die streven naar hoge productiviteit. Met de capaciteit om 24/7 te draaien, biedt deze machine een eindeloos aantal mogelijkheden op basis van uw specifieke productievereisten.

Geen compromissen in kwaliteit en productiviteit

Stream B is een kantenlijmer die naadloos kan worden geïntegreerd in een lijnsysteem. Met zijn uitstekende configureerbaarheid en maximale aanpasbaarheid zorgt de Stream B voor hoge technische vaardigheden. U kunt Stream B instellen om te werken met een stroomrichting van rechts naar links of van links naar rechts. De productiviteit op de laad- en loslijn van Stream B overtreft aanzienlijk die van een standalone oplossing, zowel in termen van kwaliteit als prestaties. Als uw bedrijf klaar is om de stap te zetten naar Industrie 4.0, dan is Stream B de ideale oplossing.

STREAM B Biesse Kantenlijmer STREAM B Biesse Encolleuse

Hydrogen Force System

Het HFS Hydrogen Force System is een gepattendeerde technologie van Biesse die begint met H2O en gebruik maakt van het hydrolyseproces om waterstof te creëren die wordt gebruikt als duurzame energiebron om het randapplicatieproces van energie te voorzien, waardoor het energieverbruik en de bijbehorende CO2-uitstoot worden verminderd.

Met slechts 1 liter water kan je 1.5km panelen bewerken. 

Uitrusting

RB50: Gereedschap voor het bewerken van maximaal 5 verschillende profielen
IT90P: Lineaire kantensnijmachine met stappenbeweging
Doorvoersnelheid 12-25m/min
Voordelen
Configureerbaar en aanpasbaar
Verhoogde productiviteit
Maximale flexibiliteit

Brochure

Contacteer ons

Nom
Intéressé par
Sélectionnez un département:
Information de machine
Ce site est protégé par reCAPTCHA et la Politique de confidentialité et Conditions d'utilisation s'appliquent.