Back to overview
News

Biesse Edbanding: compact, robuust en gebruiksvriendelijk

10 November 2023

HACO is exclusieve verdeler van het Italiaanse topmerk Biesse.

Het aanbod van Biesse bestaat uit een uitgebreid gamma aan kantenlijmers. Van instapmodel tot topsegment, Biesse biedt voor elke vakman een geschikte kantenlijmer aan.

Contacteer uw vertegenwoordiger

Jade 200, flexibele oplossing

De reeks van de Jade 200 is ontworpen voor vakmannen en bedrijven die een flexibele oplossing zoeken in een beperkte ruimte. Met een rounding unit met twee motoren kan je de radius niet alleen aan de voor- en achterkant aanbrengen maar ook aan de boven- en achterkant van het paneel.

Regio

Akron 1300, maximale werkprecisie

Akron 1300. Een reeks van kantenlijmers speciaal ontworpen voor vakmannen en bedrijven die op zoek zijn naar een machine die gebruiksvriendelijke én op maat gemaakte productie van hoge kwaliteit mogelijk maakt. Hoogtechnologische oplossingen zorgen voor een perfecte afwerking van de meest delicate oppervlakken. De End Trimmer die op de Akron 1300 gemonteerd is, is de meest concurrerende in zijn soort. Dankzij technologische oplossingen die gecreëerd zijn voor het dagelijkse werk zorgt de Akron 1300 voor hoge productkwaliteit en kortere bewerkingstijden.

Wil je graag meer weten over de verschillende mogelijkheden voor jouw kantenlijmproductie? Neem contact op met eens van onze Machinery Masterminds. 

Contacteer ons

Naam
Geïnteresseerd in:
Selecteer een afdeling:
Machine informatie
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.